Vilket program för traktorförare?

Från Isabelle
Fråga:
Vilket program borde man gå om man vill köra traktor?
Isåfall vilka skolor finns det att välja mellan om man bor i umeå?

Svar:
Jag skulle föreslå fordonsprogrammet. Det gymnasium jag kan hitta är Vännäsgymnasiet.  Du kan också gå Naturbruksprogrammet på t.ex. Forslundagymnasiet. Ett annan väg är att gå in på Umeås hemsida och sök på gymnasieskolor och program för att få reda på mer.

Mvh
L-L, syv, Dina Studier


Intagningspoäng på Södra Latin

Från: Sara

Fråga:
Hej, jag sökte i hemsidan om intagningspoängen i Södra Latin, men jag hittade inget.
kan du säga vad intagningspoängen är i Naturvetenskap linjen

Svar:
gymnasieintagningen under Statistik kan du se intagningspoängen. Sök på Stockholms stads skolor. Där hittar du Södra Latin om du söker på Naturvetenskapsprogrammet.

Mvh
L-L, syv, Dina Studier

Bli polis

Från: Lisa
Fråga: Hej
Jag undrar hur man blir polis?

Svar: För att bli polis är nog samhällsvetenskapsprogrammet lämpligast. Även andra högskoleförberedande program går bra eller motsvarande program. För att bli polis krävs vissa fysiska och psykiska test innan du kan bli antagen. Sen studerar du vidare på polishögskolan. För att läsa mer gå in på polisens sida där det står var som krävs för att bli polis. Lycka till L-L/syv

Bli modell

Från: Amanda
Fråga: Alltså jag vill bli modell och undrar därför vilket program man borde gå? Och måste man efter gymmnasiumet gå på högskola?

Svar: Jag skulle nog vilja påstå att du kan gå vilket program som helst på gymnasiet. Däremot krävs lite krav på längd bl.a. Det beror också på vilken typ av modell du vill bli. Det finns t.ex. mannekäng, fotomodell o.s.v. Det bästa är att gå in på olika modellagenturer och läs vilka krav de har.
Ofta handlar det om att skicka in en bild på sig själv och anmäla sitt intresse och kanske berätta om sig själv. Sen kontaktar de i så fall dig om jobb. Kan vara bra att på något sätt kolla upp agenturen så att de är seriösa vilket i sig kan vara svårt att veta. På modelljobb.se finns lite svar på frågor om bl.a utseende. Lycka till!

RSS 2.0

Ditt namn:

Din emailadress:

Ämne:

Meddelande: